Congres

_MG_7206 (Small)

Congres Winkelgebied van de Toekomst groot succes!

Op het congres van 12 februari 2014 gingen toonaangevende sprekers met de zaal in gesprek over de opgaven en kansen in winkelgebieden. Dagvoorzitter was Adriaan Visser (algemeen directeur Platform31). Jan Meerman (voorzitter Winkeltop en Detailhandel Nederland) beschreef de urgentie voor de detailhandelssector om gezamenlijk werk te maken van winkelgebieden van de toekomst. Yvonne van Mierlo (wethouder EZ Helmond) begeleidde een bestuurlijke sessie over detailhandelsbeleid. Vertrekpunt van het gesprek en debat, waar overheids- en marktpartijen aan deelnamen, was het instrumentarium dat  verschillende stakeholders beschikbaar hebben. Op landelijk, regionaal en lokaal niveau.

Het congres eindigde met concrete input voor collegewerkprogramma’s voor gemeenten, dat de belangrijkste elementen voor toekomstbestendig detailhandelsbeleid beschrijft.

 

Verslag congres Sprekers Fotoalbum

Organisatie

Detailhandel Nederland (initiatiefnemer), Platform31, G32-stedennetwerk (pijler Economie en Werk)

Datum

12 februari 2014,
13:00 tot 17:00 uur
(12:30 uur inloop met lunch)

Locatie

Het Stadhuis van Gouda
Markt 1
2801 JG  GOUDA

Kosten

Aanmelden is kosteloos

Aanmelden

Inmiddels is het congres volgeboekt. U kunt zich hiernaast nog wel aanmelden. U komt dan op de wachtlijst. Binnenkort wordt een selectie gemaakt op basis van beoogde doelgroepen voor het congres. U ontvangt tijdig bericht of u kunt deelnemen.

Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen, dan houden wij u via het verslag van het congres, toezending van de publicatie ‘Het Winkelgebied van de Toekomst’ en vervolgactiviteiten over winkelgebieden graag op de hoogte en hopen u dan op een volgend moment te ontmoeten.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Heeft u vragen over deelname aan of inhoud van het congres? Neem dan contact op met Hanneke van Rooijen van Platform31 (06 57 94 18 91).